Impressum

Onze contactgegevens

Inhaber
Alpenhaus Denver OG, Harold en Joke Jansen
Adresse
Stubach 17, 5723 Uttendorf im Pinzgau
Telefon Joke
+43 676 492 1967
Telefon Harold
+43 676 773 6722
E-Mail
info@alpenhaus-denver.com
UID
74999237
Firmenbuchnummer
FN 520734k
Firmenbuch-Gericht
Landesgericht Salzburg
Wirtschaftskammer
Wirtschaftskammer Salzburg
Aufsichtsbehörde
Bezirkshauptmannschaft Zell am See
Gerichtsstand
Zell am See

INFORMATIE EN VOORWAARDEN

Reservering

Nadat wij uw reservering hebben ontvangen, ontvangt u direct onze bevestiging.
De reservering van uw verblijf wordt pas van kracht na ontvangst van de aanbetaling. Als u later aankomt of eerder vertrekt, moet u de prijs voor de geboekte periode betalen.

Huurperiode

In het hoogseizoen verhuren wij de woningen voor minimaal 5 nachten, aankomst en vertrek alleen mogelijk op vrijdag, zaterdag en zondag. Buiten het hoogseizoen is het minimum verblijf 3 nachten. Vrije aankomst- en vertrekdagen.
De aankomsttijd is vanaf 16.00 uur en het vertrek is voor 10.00 uur. Vanwege de schoonmaak van de woningen vragen wij u deze tijden te respecteren.

Betaling

De aanbetaling van 10% dient op het moment van de boeking te worden voldaan. Wij zullen uw reservering zo snel mogelijk bevestigen. Als de betaling niet correct is ontvangen, heeft u de mogelijkheid om de aanbetaling binnen 7 dagen op onze rekening te storten. Indien dit bedrag na 7 dagen niet is ontvangen, behouden wij ons het recht voor om uw boeking te annuleren.

De betaling van het saldo van de huurkosten, evenals de schoonmaakkosten en de lokale belasting, dient ten minste 6 weken voor het begin van uw verblijf plaats te vinden.

Bij boekingen binnen 6 weken voor het begin van de huurperiode dient de volledige betaling bij de boeking te worden voldaan.

Annulering

Als u uw bevestigde boeking/reservering wilt annuleren, kunt u ons dat schriftelijk laten weten. De volgende vergoedingen zijn verschuldigd:

– Bij annulering tot 4 maanden voor aanvang van het verblijf wordt 10% van het geboekte huurbedrag in rekening gebracht. De rest van de aanbetaling wordt terugbetaald.
– Bij annulering binnen 4 maanden tot 4 weken wordt de aanbetaling van 25% van het geboekte huurbedrag in rekening gebracht en de aanbetaling niet aan u geretourneerd.
– Bij annulering binnen 4 weken tot 2 weken wordt 50% van het geboekte huurbedrag in rekening gebracht. De rest van de betaling wordt terugbetaald.
– Bij annulering binnen 2 weken worden alleen de schoonmaakkosten en de lokale belasting aan u teruggestort. 100% van het huurbedrag wordt in rekening gebracht.

Wij raden u aan een annuleringsverzekering af te sluiten.

Storten Borg

We vragen een borg van € 300,00. We vragen u om dit bedrag aan ons over te maken met uw laatste betaling (minimaal 6 weken voor aanvang van de huurperiode). Indien er na het schoonmaken van de woning geen gebreken worden geconstateerd, wordt deze borg binnen 7 dagen op uw rekening teruggestort.

Woningen

Indien u bij aankomst gebreken aan of in de woning aantreft, verzoeken wij u deze onmiddellijk te melden, zodat wij deze zo snel mogelijk kunnen verhelpen. Helaas kunnen wij geen verantwoordelijkheid nemen voor eventuele klachten of gebreken die later zouden kunnen ontstaan. Als er tijdens uw verblijf iets kapot gaat, vragen wij u dit zo snel mogelijk te melden, zodat wij de schade kunnen herstellen.
We hebben alleen Niet-Rokers woningen. Er is echter een asbak, die alleen voor buitengebruik is.

Parkeren

Er is een grote parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Omdat het een open gebied is, is parkeren op eigen risico.

Schoonmaken

De eindschoonmaak wordt door ons uitgevoerd. U kunt onze stofzuiger op de verdieping gebruiken als u dat wenst.
Verdere schoonmaakinstructies voor het netjes achterlaten van de woning staan beschreven in de map die in de woning ligt. Als de woning niet juist wordt achtergelaten, moeten we extra schoonmaakkosten in rekening brengen. Deze zullen wij melden en verrekenen met het terugboeken van de borg.

Huisdieren

Bij ons zijn uw hond(en) van harte welkom. Ze kunnen gratis bij ons verblijven.
De honden moeten bij ons voorgemeld worden. De contractpartner is verplicht de hond(en) buiten de woning aan de lijn te houden. Als er geen andere honden in de omheinde tuin lopen, is het mogelijk de hond(en) lekker vrij los te laten lopen. Op het grondstuk bevinden zich poepzakjes en een vuilnisbak, deze alstublieft gebruiken.
De contractant die de hond(en) meeneemt, dient bij reservering een kopie via de mail of bij aankomst een kopie van zijn huisdieraansprakelijkheidsverzekering of particuliere aansprakelijkheidsverzekering bij de receptie achter te laten, die eventuele schade, veroorzaakt door dieren, dekt. Het is mogelijk om de hond(en) op eigen risico in de woning achter te laten en/of na reservering in de bench. Het is ook mogelijk om onze uitlaatservice te reserveren voor de hond(en) van één gezin (vraag naar de mogelijkheden en kosten).

Maximaal aantal personen

Het is de huurder niet toegestaan de vakantiewoning onder te verhuren. Tevens mogen er niet meer personen verblijven dan het maximale aantal wat bij de woning beschreven staat.

Aansprakelijkheid

Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige schade of letsel veroorzaakt tijdens het verblijf op ons terrein, ongeacht de oorzaak. (Pas als u grove verwaarlozing of achterstallig onderhoud aan de woning kunt aantonen als oorzaak van het ongeval of de schade, kunt u ons als verhuurder aansprakelijk stellen). De huurder is voor zichzelf en alle medereizigers en bezoekers verantwoordelijk voor het naleven van de regels, die vanuit de reservering en het verblijf zijn ontstaan.

Wij wensen u een aangenaam en ontspannen verblijf toe!!

Alles onder voorbehoud van taal en tekstfouten

Disclaimer

Aansprakelijkheid voor inhoud

De inhoud van onze pagina’s is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Wij kunnen echter niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de inhoud. Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina’s in overeenstemming met § 7 paragraaf 1 TMG onder de algemene wetten. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij niet verplicht om verzonden of opgeslagen informatie te controleren of omstandigheden te onderzoeken die wijzen op illegale activiteiten. Verplichtingen tot verwijdering of blokkering van het gebruik van informatie volgens de algemene wetgeving blijven hierdoor onaangetast. Aansprakelijkheid in dit verband is echter pas mogelijk vanaf het tijdstip waarop een concrete schending van de wet bekend wordt. Indien wij kennis krijgen van dergelijke inbreuken, zullen wij de desbetreffende inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links
Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden, op de inhoud waarvan wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze inhoud. Voor de inhoud van de gelinkte pagina’s is steeds de desbetreffende aanbieder of exploitant van de pagina’s verantwoordelijk. De gelinkte pagina’s werden gecontroleerd op mogelijke wettelijke overtredingen op het ogenblik van het linken. Illegale inhoud was niet herkenbaar op het moment van koppelen. Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina’s is echter niet redelijk zonder concreet bewijs van een overtreding van de wet. Indien wij kennis krijgen van inbreuken, zullen wij dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Auteursrecht

De door de beheerders van de site op deze pagina’s gecreëerde inhoud en werken zijn onderworpen aan het auteursrecht. Voor de verveelvoudiging, bewerking, verspreiding of enige vorm van commercialisering van dergelijk materiaal buiten het toepassingsgebied van de auteurswetgeving is de voorafgaande schriftelijke toestemming van de respectieve auteur of maker vereist. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen toegestaan voor particulier, niet-commercieel gebruik. Voor zover de inhoud van deze site niet door de exploitant werd gecreëerd, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. Met name inhoud van derden wordt als zodanig aangeduid. Mocht u desondanks kennis krijgen van een inbreuk op het auteursrecht, dan verzoeken wij u ons daarvan in kennis te stellen. Als wij kennis krijgen van inbreuken, zullen wij dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.